Cookies med chokolade og nødder

Paranødder Quinoakerner

 Antal: 12-16 stk. | Tid i alt: 60 min. | Arbejdstid: 15 min.
 Cookies med chokolade, paranødder og quinoa

Er du vild med cookies?

Så skal du simpelthen prøve denne opskrift! De er hurtige og nemme at lave og så indeholder de lækre sager som chokolade, paranødder og quinoa

Paranødderne giver cookiesene den lækreste ristede nøddesmag og quinoaen bidrager til en lækkerhed samtidig med at de giver cookiesene et højere proteinindhold. 

Du kan sagtens lave dejen og fryse den ned, så har du cookies klar på ingen tid! Lav små kugler af den ubagte dej og frys det ned i en beholder. Tø dem op på en bageplade ca. 30 min. og bag de som beskrevet i opskriften.

 

INGREDIENSER

  • 1 æg
  • 250 g paranødder
  • 200 g sukker
  • 50 g kogt quinoa
  • ½ tsk. natron
  • ½ tsk vaniljeestrakt el. vaniljesukker
  • ½ tsk. salt
  • 80-100 g chokolade

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 175 grader (almindelig ovn)
  2. Kom paranødderne i en blender, grøntsagshakker eller foodprocesser og hak dem fint til det er en blød masse ala chrunchy peanutbutter
  3. Pisk æg og sukker sammen til det er luftigt
  4. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Dejen skal være tyk og ikke løbe for meget
  5. Fordel 1-2 teskeer af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Der kan være ca. 4 stk. pr. bageplade, da de flyder meget ud
  6. Bag en plade i ovnen af gangen i ca. 12 minutter
  7. Lad dem køle af
  8. Velbekomme!

Har du lyst til at prøve andre opskrifter med quinoa? Tjek dem ud her eller hvad med paranødder? Dem kan du se her


Ældre opslag Nyere opslag