Irsk kaffe - irish coffee med rå rørsukker

Rå rørsukker

 

Antal: 1 pers. | Tid i alt: 5 min. | Arbejdstid: 5 min. | Kan fryses: Nej

 

Irsk kaffe eller irish coffee er en nem drink at lave på de kolde sommeraftener, eller når vinterkulden raser udenfor.

 

INGREDIENSER

SÅDAN GØR DU

  1. Bryg kaffen. Lav rigtig gerne en god kaffe, men skal det gå lidt hurtigt, så kan instant kaffe også bruges. 
  2. Pisk fløden til flødeskum. Pas på ikke at piske den for meget. 
  3. Så er vi klar til at samle kaffen. Start med at komme den rå rørsukker i et krus eller glas og hæld kaffen over. Rør rundt til den rå rørsukker er opløst.
  4. Tilføj whisky og rør rundt. 
  5. Slut af med at tilføje flødeskum på toppen. 
  6. Velbekomme!

Ældre opslag Nyere opslag