Mysli med quinoaflager

Paranødder Quinoaflager

 Antal: 1 glas. | Tid i alt: 20 min. | Arbejdstid: 5-10 min.

 Mysli med quinoa og paranødder

Nem mysli, som er perfekt til morgenbordet oven på yoghurt.

 

INGREDIENSER

  • 120 g quinoa flager
  • 2 spsk. hørfrø eller chiafrø
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 3 spsk. solsikkekerner
  • 50 g paranødder
  • 2 spsk. honning
  • Evt. 25 g mørk chokolade eller rosiner

SÅDAN GØR DU

  1. Tænd ovnen på 150 grader
  2. Hak paranødderne groft.
  3. Bland alle ingredienserne sammen undtagen honning (brug evt. en glas med låg og ryst det heri).
  4. Fordel blandingen på en bageplade og fordel honningen ud over.
  5. Sæt pladen i ovnen og bag det i 15-20 minutter. Rør rundt i blandingen et par gange. Vær opmærksom på, at det ikke brænder på.
  6. Lad det køle af på bagepladen og tilsæt evt. lidt groft hakket chokolade eller rosiner.
  7. Hæld det på et glas.
  8. Velbekomme!

 

Har du lyst til at prøve andre opskrifter med quinoa? Tjek dem ud her


Ældre opslag Nyere opslag