Ristede paranødder med rå rørsukker

Paranødder Rå rørsukker

Antal: ca. 250 g. | Tid i alt: 65 min. | Arbejdstid: 10 min
Hos Klimamad elsker vi bare paranødder! Og disse snacks kan spises med god klimasamvittighed. Du kan læse mere om vores paranødder her.
Server dem sammen med koldt glas rosé en lun sommeraften sammen med vennerne. 

Ingredienser

Gør sådan her

  1. Tænd ovnen på 100 grader almindelig ovn
  2. Hak nødderne groft og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  3. Rist nødderne midterst i ovnen i ca. 1 time. Vend dem af og til, så de får varme på alle sider
  4. Læg et stykke bagepapir ud på et skærebræt eller andet, som kan tåle varme. Det skal kunne være i dit køleskab efterfølgende
  5. Når nødderne er færdige, varmes en lille gryde op på medium varme. Tilsæt sukker og vand. Kog forsigtigt sukkeret op til det begynder at bruse.
  6. Tag gryden af varmen og tilsæt nødder og kokosolie. Rør godt rundt
  7. Bred nødderne ud på bagepapiret i en tyndt lag. Så tyndt som muligt.
  8. Sæt nødderne på køl i køleskabet
  9. Når nødderne er kølet ned, kan det enten skæres i små firkanter eller brækkes fra hinanden i mundrette bidder.
  10. Opbevares i en lufttæt beholder

Ældre opslag Nyere opslag