Handelsbetingelser hos Food by Nature ApS

Generelle oplysninger

Food by Nature ApS
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
CVR nr.: 4385 6421
Telefon: 26 14 02 66
E-mail: bestilling@klimamad.dk

Priser

Priser er angivet i danske kroner inkl. moms.
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser, og for udsolgte varer. Priser kan ændres uden varsel og uden forudgående samtykke.

Betaling

Betaling kan ske med de korttyper, der fremgår ved betaling, samt med MobilePay og Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi tilstræber at afsende ordrer indenfor 2 arbejdsdage fra modtagelse af ordre. 
Vi sender til hele Danmark, og fragtprisen udgør 39 kr. uanset ordrestørrelse. Varer vil blive leveret til leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Dine varer sendes med Post Nord eller GLS på disses sædvanlige vilkår.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil da fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
Vi leverer som udgangspunkt ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Har du ønske om levering til udlandet eller Færøerne og Grønland, så beder vi dig kontakte os på mail (bestilling@klimamad.dk) forud, og vi vil så forsøge at finde en løsning.

Fortrydelse

Du har som udgangspunkt ikke fortrydelsesret, når du køber fødevarer, men hvis varens emballage er ubrudt og ubeskadiget, så send os en mail på bestilling@klimamad.dk inden 8 dage fra modtagelsen, så vender vi tilbage med vejledning.

Reklamation

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din leverance, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi skal have din reklamation senest 8 dage efter, du har modtaget din leverance.

Send os en mail på bestilling@klimamad.dk, der forklarer, hvad du vil klage over, gerne med et foto. Vi vender derefter tilbage til dig inden 8 dage med vejledning.

Persondatapolitik

For at du kan handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt


Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Klimamad & New Basics ApS og persondatalovgivningen. Vi gemmer dine oplysninger så længe som det kræves af moms-og regnskabslovgivningen, hvorefter de automatisk slettes.

Klagemuligheder – oversigt og links

Hvis du har drøftet en klage med os, men ikke føler, at vi er nået i mål, kan du klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, her: https://naevneneshus.dk/