Opskrifter
Bowl med teriyaki-portobellosvampe

Vi forbinder ofte sukker med det søde køkken, og det med god grund. Men sukker fungerer også glimrende i et væld af salte retter, da det kan være med til at skabe skøn balance i maden. I denne opskrift bruges det rå rørsukker til at fremhæve umamismagen i portobellosvampene sammen med salt sojasauce og sød mirin. Svampene gør sig fantastisk på en bund af luftige sushiris, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan toppe denne smagfulde ret med.
Quinoadeller

Nøddesmør med paranødder

Overnight grød med quinoa

Temperaturen udenfor stiger, og lune morgener kalder på kold morgenmad. Her får du vores bud på en lækker, kølig grød, som trækker i køleskabet natten over. Det betyder, at du bare skal røre alle ingredienserne sammen aftenen inden. Næste morgen kan du nyde din grød helt uden besvær.
Ved at tilsætte quinoa øges proteinindholdet i måltidet, hvilket gør, at du føler dig mæt i længere tid.
Salat med sort quinoa, bagte gulerødder og grønkål
