Opskrifter

Bowl med teriyaki-portobellosvampe

Rå rørsukker

Bowl med teriyaki-portobellosvampe

Vi forbinder ofte sukker med det søde køkken, og det med god grund. Men sukker fungerer også glimrende i et væld af salte retter, da det kan være med til at skabe skøn balance i maden. I denne opskrift bruges det rå rørsukker til at fremhæve umamismagen i portobellosvampene sammen med salt sojasauce og sød mirin. Svampene gør sig fantastisk på en bund af luftige sushiris, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan toppe denne smagfulde ret med.

Læs mere →


Quinoadeller

Quinoakerner

Quinoadeller

Nemme deller lavet med quinoa. De er sprøde, lækre og mættende - og så kan de laves i et hav af variationer. Prøv vores udgave med revet squash, citronskal og grønne krydderurter.

Læs mere →


Nøddesmør med paranødder

Paranødder

Nøddesmør med paranødder

Nøddesmør er bare lækkert. Her får du vores bud på en klimavenlig én af slagsen. 
Nødder har et naturligt indhold af olie, som frigives når de blendes. Det betyder, at du kan opnå et lækker, cremet konsistens ved bare at blende nødderne. Det er altså nemt. Vi tilsætter en smule salt, det er nemlig med til at fremhæve smagen i paranødderne. Prøv dig frem. 

Læs mere →


Overnight grød med quinoa

Quinoakerner

Overnight grød med quinoa

Temperaturen udenfor stiger, og lune morgener kalder på kold morgenmad. Her får du vores bud på en lækker, kølig grød, som trækker i køleskabet natten over. Det betyder, at du bare skal røre alle ingredienserne sammen aftenen inden. Næste morgen kan du nyde din grød helt uden besvær. 

Ved at tilsætte quinoa øges proteinindholdet i måltidet, hvilket gør, at du føler dig mæt i længere tid.

Læs mere →


Salat med sort quinoa, bagte gulerødder og grønkål

Quinoakerner

Salat med sort quinoa, bagte gulerødder og grønkål

En lækker salat, hvor den sorte quinoa virkelig kommer til sin ret. Den sorte quinoa smager af mere, og så har den mere bid end hvid quinoa. Derfor passer den perfekt i en salat sammen med bagte gulerødder, grønkål, en smule feta og til sidst en dijonvinaigrette. Vi har toppet den med vores ristede, saltede paranødder – det bliver den bestemt ikke dårligere af!

Læs mere →