Nemme deller lavet med quinoa. De er sprøde, lækre og mættende - og så kan de laves i et hav af variationer. Prøv vores udgave med revet squash, citronskal og grønne krydderurter.
Temperaturen udenfor stiger, og lune morgener kalder på kold morgenmad. Her får du vores bud på en lækker, kølig grød, som trækker i køleskabet natten over. Det betyder, at du bare skal røre alle ingredienserne sammen aftenen inden. Næste morgen kan du nyde din grød helt uden besvær.
Ved at tilsætte quinoa øges proteinindholdet i måltidet, hvilket gør, at du føler dig mæt i længere tid.
En lækker salat, hvor den sorte quinoa virkelig kommer til sin ret. Den sorte quinoa smager af mere, og så har den mere bid end hvid quinoa. Derfor passer den perfekt i en salat sammen med bagte gulerødder, grønkål, en smule feta og til sidst en dijonvinaigrette. Vi har toppet den med vores ristede, saltede paranødder – det bliver den bestemt ikke dårligere af!
En lækker og cremet quinoaret, som kan danne base for en hav af smagskombinationer.Lav den gerne, når du har brug for at få tømt ud i køleskabet, eller lad dig inspirere af vores opskrift hvor vi tilsætter svampe og parmesan. Vores klimavenlige, vilde quinoa har et højt proteinindhold, som giver god mæthed. Det er derfor et oplagt aftensmåltid.
Hos Klimamad arbejder vi for at sænke CO2-niveauet i fødevareforbruget. Det kan vi bl.a. gøre ved at nedsætte vores forbrug af kød. Denne opskrift giver et bud på, hvad du kan spise i stedet for hakket oksekød i dine tacoskaller. God fornøjelse!