Mungbønne pasta
- Økologiske
- Glutenfri
- Vegansk
Mungbønner, hvide ris og quinoa.
Både dyrkning og produktion er Fairtrade certificeret.
OPRINDELSE
Bolivia.
Alle ingredienser er dyrket på små familielandbrug uden anvendelses af kunstvanding.
- Mungbønner er dyrket i det tropiske sletteland i Santa Cruz provinsen. Fjernt fra storbyer, motorveje og industri.
- Hvide ris dyrket samme sted som mundbønnerne.
- Quinoaen er vild og kommer fra Altiplano højsletten i Andelsbjergene, som er quinoas oprindelsessted.
KLIMASIKRING
Quinoa er klimasikret. Læs mere om Klimamads klimasikrede quinoa her
Mungbønner og ris forventes at blive det inden udgangen af 2021.
ANVENDELSE
Anvendes som almindelig pasta.
TILBEREDNING
Kog mungbønne pastaen i 10-12 minutter i let saltet vand.
VISION
Klimamads vision er at give forbrugeren mulighed for at træffe et klimavenligt fødevarevalg på et oplyst grundlag.
MISSION
Vi lokaliserer, optimerer og dokumenterer klimasikrede fødevarer, som er mere klimavenlige end alternativerne. Vi finder og samler fødevarer, som allerede eksisterer, så vi kan gøre en forskel i dag fremfor at vente på at forskningen og udviklingen (måske) i fremtiden løser vores klimaudfordringer. Vi trækker kompleks viden om klimapåvirkning ned på et let forståeligt niveau.
Energi |
1519 KJ / 363 kcal |
Fedt | 1,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g |
Kulhydrater | 73,2 g |
- heraf sukkerarter | 7,3 g |
Kostfibre | 9,5 g |
Protein | 13,4 g |
Salt | 0,2 g |
Opbevaring: Tørt og ikke varmt
Se KlimaMad.DK´s andre produkter her